Jätä jälki - ilahduta personoidulla, kotimaisella Taiga Colors -yrityslahjalla tai sisustuskuosilla

Liikelahja kertoo antajastaan paljon. Sen avulla viestitään yrityksen arvoista ja osoitetaan arvostusta lahjan saajaa kohtaan. Yrityksen julkiset tilat ja messuosastot voivat myös viestittää yrityksen tuotteista, niiden laadusta, yrityksen arvoista tai visuaalisesta ilmeestä.

Taiga Colors tarjoaa yrityksille ja julkiselle sektorille personoituja, suomalaisia liikelahjoja ja sisustuselementtejä. Suunnittelemme yrityksen arvoihin, tuotteisiin tai väreihin sopivat kuosit valokuviin pohjautuen ja valmistutamme tuotteet parhailla mahdollisilla suomalaisilla alihankkijoilla. Toimitamme valmiit lahjat lahjapaketeissa vaikka suoraan asiakkaille tai tarvittaessa esimerkiksi tapetit asennettuna paikoilleen. Asiakkaitamme ovat muun muassa puolustusvoimat, ulkoministeriö, Team Finland, Helsingin kaupunki, Joensuun kaupunki, kauppakamari, Ravintola Silvoplee ja Helsingin Mylly.

Valitsemme materiaalit tarkkaan, ja panostamme yksityiskohtiin. Taiga Colors -tuotteiden vetoketjut eivät hajoa, YKK värjää kestävät mittaketjut yrityksellemme tilaustyönä. Tuotteet ovat kestäviä, konepestäviä ja keveitä kuljettaa. Personaallisista suomalaisen työn ja design-osaamisen yhteistyön taidonnäytteistä on iloa saajilleen pitkään.