jutta bw 1300.jpg
buddha.jpg
jutta bw 1300.jpg

Tarina


TARINA

SCROLL DOWN

Tarina


TARINA

Taiga Colorsin perustaja ja omistaja on valokuvaaja-suunnittelija Jutta Kuure.  Jutta on aina rakastanut värejä. Jo pienestä pitäen kaleidoskooppi ja huopakynät olivat tytön parhaita ystäviä.

Yrittäjänä Jutta on toiminut vuodesta 2004 lähtien. Yritysvalokuvausta tehnyt Kuuretki toimi vuoteen 2011, asiakkaita olivat esimerkiksi Valio,  kustannusosakeyhtiö Tammi ja Alma Media Lehdentekijät.

Vuonna 2007 Borneoon tehdyn kuvausreissun seurauksena syntyi Unien Borneo -niminen taidenäyttely. Muutaman vuoden päästä Hotelli GLO:ssa pidetyssä näyttelyssä oli Borneo-taulujen lisäksi taidetyynyjä. Vuonna 2010 Jutta alkoi suunnitella laukkumallistoa ja etsiä lisää suomalaisia alihankkijoita. Laukkumalliston ensimmäiset tuotteet tulivat myyntiin joulukuussa 2011 - Borneo Colors oli syntynyt.

Syksyllä 2014 joukkorahoituksen avustuksella Borneo Colors sai pikkusiskon, Taiga Colorsin. Taiga Colorsin malliston kuoseissa hehkuu suomalainen luonto ja urbaani Helsinki. Joulukuussa 2014 ensimmäinen kivijalkakauppa, Taiga Colors Helsinki, avautui  Unioninkadulle Kauppatorin ja Senaatintorin väliin  Helsingin uutta ja vanhaa sykkivään sydämeen Torikortteleihin. Taiga Colors on myös osa Helsinki Design Destrictiä.

Tänä päivänä laukkumallistosta löytyy muun muassa olkalaukkuja, toilettilaukkuja, meikkipusseja ja iPad-koteloita. Sisustusmallistoon kuuluu tyynyjä, tauluja, säkkituoleja ja valoverhoja. Kaiken kaikkiaan mallistoissa on lähes 300 valmista tuotetta. Tilaustöinä valmistamme melkein mitä vain,  yksityisasiakkaiden suihkuverhoista yritysten liikelahjoihin ja julkisen sektorin sisustuskuoseihin.

 
buddha.jpg

Arvot


ARVOT

Arvot


ARVOT

Taiga Colors haluaa uniikeilla tuotteillaan luoda persoonallista kauneutta kestävästi tuotettuna. Vastustamme kertakäyttökulttuuria ja suomalaisten yritysten tuotannon siirtämistä ulkomaille halvemman kustannustason perässä. Yrityksemme tuotteet suunnitellaan kestäviksi ja suurin osa myös konepestäviksi. Käytämme parhaita mahdollisia materiaaleja ja alihankkijoita.  Panostamme tuotteidemme yksityiskohtiin ja pitkään ikään: käytämme esimerkiksi YKK:n määrämittaisia,  meille tilaustyönä värjättyjä vetoketjuja. Taiga Colorsilla on 11 alihankkijaa ympäri Suomea, ja kaikki yrityksen tuotteet valmistetaan Suomessa. Suomalainen alihankinta mahdollistaa paitsi laadun, myös nopean ja joustavan tuotannon. Joulukuussa 2015 Taiga Colors sai Suomalaisen Työn Liitolta Avainlipun ja Design From Finland -merkin.